Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie waarmee je bedrijf direct opvalt

Bedrijfsfotografie doet meer voor je bedrijf dan je in eerste instantie zou denken. Goede bedrijfsfotografie is de kans om klanten een positief beeld te geven van jouw bedrijf. Zonder de juiste visuele content loop je onnodig klanten mis.

Sfeervolle beelden van je bedrijf

fotograaf voor bedrijfsfotografie

Visueel sterke beelden wekken meer vertrouwen op bij klanten 
De ervaring van Jan:Onlangs hebben wij door Arjan zakelijke foto’s laten maken voor onze website en social media. Daarbij heb ik Arjan leren kennen als een enthousiast en energiek persoon. Arjan heeft de gave om op korte termijn een ontspannen en ongedwongen sfeer te creëren. Hiermee weet hij binnen de zakelijke setting spontane bedrijfsfoto’s te maken. Eindelijk die spontane zakelijke foto’s waarnaar ik op zoek was! .
 
bedrijfsfotografie review foto

De kans om je bedrijf visueel sterk in beeld te presenteren

Goede bedrijfsfotografie wordt in de huidige digitale wereld steeds belangrijker. Zeker nu er op het gebied van online werken een ware revolutie heeft plaatsgevonden. We leven in een wereld waarin steeds minder gelezen wordt en aandacht schaars is geworden. Foto’s van je bedrijf worden hierdoor steeds belangrijker.

Wist je dat 80% van alle klanten eerst je website checkt of er een klik is? Eerst worden de foto’s bekeken en daarna bepalen bezoekers of ze de tekst gaan lezen. Binnen enkele seconden vormen klanten op basis van visuele informatie een onuitwisbare mening over je bedrijf. Visueel sterke beelden zijn van onschatbare waarde, want er is geen tweede kans om een eerste indruk te maken. Een positieve eerste indruk is bepalend om klanten genoeg vertrouwen te geven om zich aan je bedrijf te binden.

Een slechte eerste indruk van je bedrijf kan ook meteen de laatste indruk zijn.

Goede bedrijfsfotografie laat een professionele indruk achter bij klanten. Het geeft vertrouwen dat je bedrijf competent genoeg is, en is daarmee een belangrijke aantrekkingskracht op nieuwe klanten. Visueel sterke beelden zijn onmisbaar om je bedrijf te onderscheiden van alle concurrentie.

Bedrijfsfotografie door Arjan van der Plaat


bedrijfsfotografie zeeland fotograaf
Als bedrijfsfotograaf werk ik graag met mensen en weet ik binnen no-time een ontspannen sfeer te creëren waarbij iedereen zich snel op zijn gemakt voelt. Dit is een essentieel onderdeel van mijn werk, want zodra jij ontspannen bent maak ik foto’s die de juiste betrouwbaarheid en professionaliteit uitstralen.

“Wat een leuk bedrijf, daar zou ik ook wel willen werken”, is precies de reactie die ik wil oproepen met mijn foto’s. Klanten willen zich namelijk graag binden en samenwerken met bedrijven waar ze zelf ook willen werken vanwege de fijne sfeer die ze ervaren.

De uitdaging om iedere keer weer het juiste gevoel op te wekken is de reden dat ik veel plezier ervaar in mijn werk als bedrijfsfotograaf. Vanwege mijn drang naar perfectie stop ik pas met fotograferen zodra iedereen tevreden is.

 

Klaar voor foto’s waarmee je bedrijf direct opvalt?

Neem direct contact op via Whatsapp >>

Of neem contact met ons op per e-mail.

Voorafgaand aan de bedrijfsreportage

Allereerst bespreken we de aanleiding waarom de foto’s gemaakt gaan worden. Een bedrijfsreportage voor nieuwe foto’s op een website vergt een andere aanpak dan foto’s voor een artikel of een complete brochure. We nemen samen alle wensen door en bepalen daarna welke sfeer de bedrijfsfoto’s moeten uitstralen. Hierna zet ik deze wensen om in visueel aantrekkelijke beelden.

Goed licht is één van de belangrijkste voorwaarden voor sfeervolle bedrijfsfoto’s. Met onze mobiele studiolampen zorgen we voor professionele belichting op elke locatie in en om het kantoor. Ik hou van tevreden klanten en stop niet met fotograferen tot iedereen tevreden is.

De belangrijkste bedrijfsfotografie tips

Goede communicatie is het halve werk. Zorg dat iedereen die op de foto gaat minimaal een week van tevoren weet wanneer de bedrijfsreportage plaatsvindt. Uit de praktijk weten we dat werknemers veel gemotiveerder zijn als ze weten waarom de foto’s worden gemaakt. Als een werknemer weet waar hij aan toe is dan geeft dit vertrouwen. Vertrouwen is de basis om ontspannen op de foto te kunnen gaan.

Stel eenduidige kledingrichtlijnen op. Wat wel en niet goed werkt qua kleding kunnen bespreken tijdens ons intakegesprek in aanloop naar de bedrijfsreportage. Hierbij kunnen we samen een kledingadvies opstellen.

Na afloop van de bedrijfsreportage

Na afloop worden alle beelden nagelopen op kleur, contrast en indien nodig worden kleine vlekjes en puistjes geretoucheerd. De bedrijfsfotografie kenmerkt zich door de heldere kleuren en contrastrijke beelden. Direct klaar voor gebruik. Inclusief zakelijke gebruikslicentie zodat de foto’s gebruikt kunnen worden voor alle vormen van drukwerk, maar ook voor de website en verschillende sociaal mediakanalen.

 

Klaar voor bedrijfsfotografie waarmee je direct opvalt?

Neem direct contact op via Whatsapp >>

Of neem contact met ons op per e-mail.