Schoolfotografie

Schoolfotografie voor unieke sfeerfoto’s

De huidige generatie leerlingen groeit op in een digitaal tijdperk. Hun leven is continue verbonden met het internet en aandacht is steeds schaarser geworden. De onlinepresentatie van een school wordt daardoor steeds belangrijker.

Wist je dat voor 95% de schoolkeuze wordt gebaseerd op gevoel? Eerst wordt er zoveel mogelijk informatie ingewonnen, vaak via de website, om de sfeer te kunnen proeven. Hierbij worden eerst de foto’s bekeken en daarna bepalen kinderen of ze überhaupt de tekst gaan lezen. Binnen enkele seconden vormen kinderen op basis van visuele informatie een onuitwisbare mening over je school.

schoolfotografie foto's voor de website 0

Foto’s van echte lessituaties voor de promotie van de school

Hoe willen jullie als school het juiste gevoel overbrengen? Visueel sterke beelden zijn van onschatbare waarde, want er is geen tweede kans om een eerste indruk te maken. Een positieve eerste indruk is bepalend om kinderen genoeg vertrouwen te geven om zich in te schrijven bij een school.

Een slechte eerste indruk van je school kan ook meteen de laatste indruk zijn.

Goede schoolfotografie laat de juiste indruk achter bij toekomstige leerlingen. Het geeft vertrouwen dat dit dé school is die bij ze past. Goede foto’s zijn een belangrijke aantrekkingskracht op kinderen. Visueel sterke beelden zijn onmisbaar om je school te onderscheiden van andere scholen.

Schoolfotografie voor scholen die de juiste sfeer willen overbrengen

schoolfotografie sfeerbeeld

 
De ervaring van Damaris:Al jaren is Arjan onze vaste schoolfotograaf. Een aantal jaren geleden zagen we het aantal aanmeldingen teruglopen. Schoolkeuze op basis van onze goede reputatie was niet meer voldoende voor het aantrekken van nieuwe leerlingen. We hebben onze website vernieuwd en brengen sindsdien jaarlijks een magazine uit voor basisschoolleerlingen, en hiervoor maakt Arjan de foto’s.

Dit heeft een wezenlijk verschil gemaakt. We zien het aantal aanmeldingen zelfs weer oplopen. Arjan weet leerlingen altijd enthousiast te krijgen en maakt daardoor foto’s die veel plezier uitstralen. Dit werkt aanstekelijk merken we. Basisschoolleerlingen gaan graag naar een school waar de sfeer goed is.
 
schoolfotograaf review

schoolfotografie sfeerfoto's

Sfeerbeelden en actiefoto’s voor de website, social media kanalen en drukwerk

Schoolfotografie door Arjan van der Plaat


schoolfotograaf arjan van der plaat
Ik ben niet alleen schoolfotograaf, maar ook docent. Ik werk graag met leerlingen en ik weet snel een ontspannen sfeer te creëren waarbij kinderen zich op hun gemak voelen. Dit is een essentieel onderdeel van mijn werk. Zodra leerlingen ontspannen zijn maak ik de juiste sfeerfoto’s waar het plezier vanaf spat.

“Wat een leuke school, daar zou ik ook wel op willen zitten” Dit is precies het gevoel wat ik wil oproepen met mijn foto’s. Kinderen gaan graag naar een school waar ze een fijne sfeer ervaren.

De uitdaging om iedere keer weer het juiste gevoel op te wekken is de reden dat ik veel plezier haal uit mijn werk als schoolfotograaf. Vanwege mijn drang naar perfectie stop ik pas met fotograferen als iedereen tevreden is.

 

Klaar voor foto’s die het juiste gevoel van je school overbrengen?

Neem direct contact op via Whatsapp >>

Of neem contact met ons op per e-mail.