Zakelijk Portret Fotografie

Zakelijk portret met natuurlijke achtergrond

Vergeet de eentonige en ouderwetse achtergronden! Deze zijn zó 2015… Tijdens het fotograferen werken we bewust met een bestaande achtergrond. Zo komt een deel van het kantoor onscherp op de achtergrond in beeld, wat zorgt voor meer connectie met het bedrijf. De achtergrond zorgt voor de juiste sfeer, waardoor een zakelijk portret minder afstandelijk overkomt. Dit is het geheime ingrediënt van onze zakelijk portret fotografie.

Het geheim van onze zakelijke portret fotografie

Gegarandeerd een ontspannen zakelijk portret

Vind je het spannend om op de foto te gaan? Dit is heel normaal. We begrijpen dat je geen model bent die dagelijks een zakelijk portret laat maken. Hier houden we rekening mee en nemen ruim de tijd zodat je ontspannen op de foto gaat. Ik ben overtuigd dat iedereen goed op de foto kan staan en stop niet met fotograferen totdat iedereen tevreden is.

zakelijk portret

zakelijk portret fotografie profielfoto

De sfeervolle achtergrond zorgt voor een persoonlijker resultaat 
De ervaring van Lotte:In de zakelijke portretfoto’s die Arjan gemaakt heeft herken ik mezelf echt terug zoals ik ben. Ondanks dat ik het spannend vond om op de foto te gaan op mijn werkplek, sta ik ontspannen en opgewekt in beeld. Samen met mijn collega’s hebben we plezier gehad tijdens de fotoshoot en het resultaat is top! Ik heb nog nooit eerder een zakelijk portret van mezelf gehad die ik ook graag als profielfoto op mijn persoonlijke social media wilde gebruiken. Als ik nu een zakelijke mailing uitstuur dan voel ik me extra zelfverzekerd door de bijgevoegde profielfoto.
 
zakelijk portret fotografie review

zakelijk portret fotografie op elke locatie


zakelijk portret fotografie
Onze fotostudio voor bedrijfsfotografie is gevestigd in Noordhoek, Noord-Brabant. Met onze mobiele studiolampen zorgen we voor professionele belichting op elke locatie en fotograferen we zakelijke profielfoto’s door heel Nederland. We nemen graag de tijd zodat je ontspannen op de foto gaat. We stoppen niet met fotograferen tot iedereen tevreden is.
 

Ben jij toe aan net even wat meer dan de standaard zakelijke profielfoto?

Neem direct contact op via Whatsapp >>

Of neem contact met ons op per e-mail.

Zakelijk portret fotografie voor € 35,- p.p.

Het laten maken van een zakelijk portret kost € 35,- per persoon.

Met rust en aandacht zorgen we voor een ontspannen sfeer zodat je tijdens het maken van het zakelijk portret gewoon kunt zijn wie je bent. Ook wanneer je het van tevoren spannend vindt om op de foto te gaan. Zo zorgen we ervoor dat iedereen goed op de foto staat.

Alle foto’s worden nagelopen op kleur, contrast en indien nodig worden bij het retoucheren kleine oneffenheden verwijderd. Na afloop heb je een krachtig zakelijk portret die laat zien wat je als persoon te bieden hebt. Het zakelijk portret wordt geleverd in hoge resolutie. Direct klaar voor gebruik op de website en sociaal mediakanalen zoals LinkedIn.

*Voor het opbouwen en instellen van de mobiele studio rekenen we eenmalig € 175 opstartkosten.
**Exclusief BTW en reiskosten à € 0,50 p/km

 

Ben jij toe aan net even wat meer dan de standaard zakelijke portret?

Neem direct contact op via Whatsapp >>

Of neem contact met ons op per e-mail.